kisah_terlampau_wanita_bertudung.3gp

menghisap batang dibawah bumbung
burung di geletek menari-nari
apa cerita makcik bertudung
satu family pakat mencuri..

yeah bughet..

pada tarikh 15 dec 2007, seorang kawan telah tertinggal video camera di salah sebuah kedai mamak yang teragung , yang mempunyai seorang cashier yang pantas dan menggerunkan.

lepas makan, terlupa pula untuk membawa pulang video camera beliau. malang...
kemudian, berpatah semula balik ke kedai mamak dan mencari namun gagal.

kemudian seorang orang lain berkata bahawa terlihat akan dia, seorg dari meja makcik bertudung sekeluarga mengambil video camera itu...susulan dari itu, terus dengan pantas mereka bergegas dan menyoal makcik-makcik di meja tersebut, namun tiada yang mengaku. malang sekali tidak berbau..

namun, kerana perasaan yang tidak berpuas hati, mereka menuju ke bilik cctv untuk melihat semula rakaman tempat kejadian, dan terbukti... memang sah, makcik bertudung and the gang yang mengcekau video camera dan menyimpannya, haram jadah lu makcik.

datang dengan family, anak laki bini semua, tapi? haih badigols..

stupid . kalau miskin tak mampu beli, jangan curi lah. kesian orang lain yang miskin , penat kumpul duit nak beli,, mah de fa ker

ep 2nd dah kluar.. harap semua suka cover berwarna hitam kuning itu..

5 comments:

alia detsiwt said...

dapat tak balik? apa jadi ngan makcik2 tu? dibogelkan?

lidah said...

tak dapat, bila diorg turun balek, maciktu sume da blah

johnhafiz said...

tudung yang tak true! baju siap 29th dec ni...datang ya!

nuzuin said...

oh laaaaaa. macik tu mesti ada blog nama 'makcikjahat'. cis dia nak lawan aku pulak ke. ;| ehe jap. lidahs, awin suka ang punya ep cover. cun dou. hezry tunjuk dulu. hee

lidah said...

john : ok sayang

awin : tenkiu