h o r n y

selamat malam, jam menunjukkan 437 pagi dan aku maish tak dapat tidur sejak terjaga kerana ingin membuang air besar yang amat tadi. terganggu waktu rehat aku. sial punye punggung. pedas pulak tu.

baru-baru ni kita dikejutkan dengan kecurian barangan eletronik salah seorang gitaris kurus yang hebat. kasihan. mungkin ada hikmah disebalik kejadian ini, mungkin dia perlu mendapatkan efek baru yang lebih canggih dan sejurus selepas itu nanti dia akan menjadi semakin hebat 5 kali ganda dari asal dan mendapat rezki yang melimpah ruah. aku terlalu meng-exaggerate cerita. dengar kabar beliau kehilangan barang sebelum peform di salah sebuah hotel ternama di kuala lumpur.. sabar je lah. namun cerita sebenar masih belum dipastikan, aku masih tak dapat contact beliau, msg pon tak berbalas, sekarang layan awek awek je. ceh.

senyum lah wahai pengguna jalan raya. ceh. muka masam macam pepet, jubur pak hang. bughit. di sekitar bandar tasik selatan, bawah fly over, aku cuba beraksi kiut dan senyum pada pemandu kereta sebelah, namun dibalas dengan muka semasam ketiak , sebusuk tahi, sekuning kencing. uwh. ... burit lah.

rempit pula kerja nak cari gaduh je kat jalan raya, sikit-sikit melihat dengan gaya slek , puki hang pa lah rempit, miskin sial anjing tak mampu beli kereta, boo miskin sial kimak, busuk, bajet cool koler naik,cit pooh dush dush. muka macam aram, awek pon cam aram... mah de fah ker

6 comments:

mollyjinxed said...

aiyohhhh
marahnyeeee

mollyjinxed said...

aiyohhhh
marahnyeeee

nuzuin said...

entri awak kali buat saya gersang. brr grrr, nyaha. jumpa esok! kita beraksi rakus!

lidah said...

hahah baik. esok akan tarik2 baju.. roarr roarrr

Jackass Hati Kejam said...

mungkinkah beliau adalah enche AG yang hensem. sungguh kasihan. dah la tengah demam. dugaan demi dugaan datang ya.

jasmine said...

ayat lu memang macam cibai. rantai amacam?