jaguh tidur klang

*dia comel. dia comel dia comel. dia comel. dia comel.

itu je yang mampu aku gambarkan.
konon, hari ni aku nak cuba kurangkan berhubung.
kurangkan berbual.. konon aku nak cuba pergi jauh.
tapi tak boleh. tangan gatal dan hati kecil aku , masih mengharap..

-------------------------------------------------------------------
8Harilagiraya////////////////////////////

12 comments:

mollyjinxed said...

he he he
lagi ko nak lari la
lagi dekat ko jadi

lidah said...

ha ha ha. mari sabtu ke annexe. cm.

mollyjinxed said...

nak sgt pegi..nk tgk decma n tchb.. first time ni tgk dorg

tapi apakandayaaaaaaaa

aku kejeee

alia detsiwt said...

incek yang sedang hanyut, :) singgah jenguk blog saya. timekaseh.

Sue Anna Joe said...

enchek. saya perlukan nama chek nak buh kat sampul surat hari raya.

sila jawab email saya. saya nak pos esok kalau sempat. timasih.

ke lidah pon dah memadai?

cm annexe kul brapa? saya rasa seperti hendak memergikan diri. jumpa di sana. sila tegur.

lidah said...

rasa nya kol 1-8 pm kot. oho sure saya akan tego kalau saya ada cik ana... jumpa di sana yeh.

Sue Anna Joe said...

kamu agaknya ke sana pukul brapa?

terima kasih kerana menyumbangkan namamu. ahax.

lidah said...

saya ta pasti. saya ingat ari tu juge nak berjalan amik foto org shopping raya.. lama tak amik street fotos. em em. mungkin dalam jam 3 saya dah ada sana. sbb jay pform jam 3. ana?

lidah said...

oho lupe plak.. sama sama..

Sue Anna Joe said...

ooo. 3 . masa yang hangat. tidak terlalu pagi, tidak terlalu petang.

alia detsiwt said...

omg i envy u ppl. i too want to ogle raya shoppers. damn, have fun tho.

nad said...

ha. sya tau siapa jaguh tido klang. oh notty kamu. :P