Last kutuk sebelum ramadhan

Harini terbaca orang bersembang.
"posers je yang ramai nak pergi tengok metallica ni. Aku dah beli dah tiket show singapore. Feeling travel and tengok performance mcm tu lagi feel"

Siapa entah dia nak label orang.
Macam budak-budak nak belagak ,
Terserlah kebodohan.
Kat social media pulak tu.
kalau nak kata something stupid macam tu. lakukan di tempat tersembunyi. Kalau tak at least guna akal. Nanti nampak sangat bertapa bodoh dan judgemental nya kau.

1 comment:

konspimulut said...

tak bolehkah semua orang terima pendapat yg berbeza,atau cuma duduk sekejap tanpa perlu kata apa-apa.kan?