Everyone and their business

Cuba kalau aku update hari-hari ,
Seronok kerja loji minyak.
kerja besungguh-sungguh dan tunggu bonus bepuluh ribu ringgit.
Siapa kata susah ? Mudah je. Yang penting masa kat university belajar rajin2 dan lulus structured interview.


Menyampah kan?
Sama lah perasaan aku baca orang
Hari-hari bising cerita berapa banyak income dia dengan MLM , air kurus dan korset.

6 comments:

eira eixora said...

boleh hide news feed org yg tu. sy da hide bnyk org. kita tak sakit hati dan dia pun tk thu kita hide dia

Muhammad Hofiz Achoson said...

hahaha, jangan persetankan semua itu, remove terus dari friendlist :P

Aishah Abd Mutalib said...

loji minyak??? org oil & gas jgk kah anda???

mollyjinxed said...

"Nak kurus TANPA BERLAPAR??"
Sebulan boleh turun 6kg!!



cam harammmmmmmmmmm.. hahaha

akubukankamu said...

ASK ME HOW!!

Anonymous said...

Hahahaga