Funny

I just love how some people responded. Haha.
Kau rasa kau tau semua ke?

Get a life.
Stop worrying bout others.

Tak ubah macam anjing
Menyalak dekat tembok
Makin lama makin bodoh
Makin tua makin hodoh


Diam lah

Pergi main jauh jauh

8 comments:

Anonymous said...

damn. kenapa aku xboleh baca post lama kau :( nak nangis

muhsin.aminudin said...

betul, blah kalo rasa bagus

naziyatul fatihah said...

hehehe

farhana said...

Susah bila ada org bajet dia je yang betul. Annoying gila!

Muhammad Hofiz Achoson said...

sangat terasa... x_x" i keep worrying bout others, and i know i'm annoyed most of the time..

lidah said...

hofiz : haha bukan utk kau la bang

Muhammad Hofiz Achoson said...

hahah, tau bukan untuk aku... tapi memang tak bagus pown perangai cam ni, i need to change btw.

Anonymous said...

1) I just love how some people responded. Haha.

(luahkan di atas papan keyboard)

2) Kau rasa kau tau semua ke?

(selalu berasa begitu,tu yang tak maju) :-)


3) Get a life.
Stop worrying bout others.
(tapi masih pedulikan orang sekeliling)