berat nak cakap,berat nak rasa

banyak benda yang nak kata
tapi tak mampu nak keluar semua,
nak tulis pun , entah.
nak rasa pun, tak tahu lah.

aku hanya harap , semua orang faham,
aku nak kata, tapi tak sampai kekerongkong,
sangkut mendap , keluar sama dengan tahi.

10 comments:

Reena Kamarudin said...

sakit tekak kalau simpan je :-)

Anonymous said...

akupun same..berat sgt '(

farha ni said...

bro why you no write regularly anymore?

nurul khairunie said...

tell us in photos, then.

Anonymous said...

trust me,
i think about u all the time.

Anonymous said...

karem , kalau lah you single .

Anonymous said...

If karem single, kau nak ke ha?

Anonymous said...

sekurang2nye ko dah melancongs.. tp tu la..after tat, tu sume mcm mimpi je kan? takpe la at least ade gk gmbo kenangan;) aku suke la tgk..

lidah said...

Farha: sbb kpla block

lidah said...

Khairunie: will try :)