apa jadah la.

hari hari pun baca quote , lelaki must do this, lelaki must do that. guy must understand girl when she said no mean yes bla bla bla. but men have heart too. we need someone to understand us .
it applies both ways. ingat apa? laki takda hati?

9 comments:

Nur Yana said...

mungkin awek2 koh samui berbeza.

next time pegi holiday, tinggalkan pc n dunia maya di belakang. tiadalah terjumpa n peningkan kepala dengan quote2 celaka yg ko maksudkan.

nurnuha said...

i kinda agree.but, we are opposite sexes. of course la everything contradicts.what do we expect anyways.~?

Misch said...

u're right.xsemua laki salah. those are for girls yg emo-type je. True women ACT LIKE A LADY, and STING LIKE A BEE.

Si Hitam Manis said...

Haha,aku tatahu kenapa aku gelak baca post kau,kesian jugak aku dekat lelaki ni tapi kena la always cool kan?baru gentle ;p

Anonymous said...

hahah


alaa relationship mmg d akui pompuan mmg mengade.
so i think the best way, dari permulaan lagi da ajar jgn d layan kerenah sgt ajar dia jadi relax. syg2 gak, caring2 gak tp berpada. so skrg salah siapa??

heheh fikir2kan la selamat berfikir hihih

lidah said...

Haha aku tgh crite pasal quote yg semua prempuan suka Retweet.

nadiahs said...

haaa!
betul tu Bro. haha Girls selalu ingat, dia je ada feelings, dia ingat Boys itu object/benda tak hidup kot. :)
Maybe coz Boys don't usually express their feelings like Girls do?

Anonymous said...

man more to action while wman more to words, tp nape mak2 byk buat keje umah more than man.. aku tgk man tak basuh pinggan... biar je.. keje diorang penat nak mati sgt ke?? my late abah pun ringan tulang nak potong bawang, tlg mak masak.. heaven
at least, yg sendiri punye buat la. jadah tol spesies yg taubace paper je

gadis berpuitis said...

perempuan pun ada hati kan ?