Ramadhan blues

12 ramadhan dah, dan aku masih tak mkn lagi popiah basah bazar serdang. Malang betul. Apa tah dah jadi dengan macik popiah sekeluarga. Aku pernah pasang niat untuk belot dengan popiah serdang dan cuba popiah bazar 14 pj. Tapi orang beratur macam nak first day iphone 4 sampai kat machine. Batal je lah. Kesian pulak aku tengok peniaga popiah lain yang bunting besar-besar tulis popiah pasti sedap. Sorang pun tak percaya.

1 comment:

rojak kenduri said...

heheheh, betul2..tapi aku rasa harga dia mesti dah naik sikit tahun nih.