Gula gula

Pernah tak makan gula-gula lepas tu mati . Hahaha ok cuba makan gula gula enam biji ni. Mesti mati on the spot.
Sorry. Tapi aku terpaksa. Lama dah tahan , tangan ni gatal je nak tulis jugak.
Pernah dengar phrase, if we have haters, means we are on top, atau berjaya.
Tapi kali ni bukan haters. Tapi people just dont like you dengan seribu sebab.

Dan kalau baca description mereka boleh menambah sebab orang rasa geli geleman dihujung tengkuk.
Apa yang kita cuba buktikan ? Kalau aku sekolah rendah pun aku takkan main kpop kpop dengan kwn-kwn sebaya. Apatah lagi to take it this serious. Amaigad. Lagi kelakar dari russel peters, adam sandler , dan lebih king dari rebecca black. Tolonglah. Jangan lah buat kelakar macam ni lagi. Kelakar sangat.
Ok lepas dah puas layan gula gula, jangan lupa layan prince of pop pulak.

Kau main jauh jauh jauh dari hati kuu. Kau main jauh jauh jauh

10 comments:

perempuan said...
This comment has been removed by the author.
perempuan said...

aaaaa.

speechless. -_-"

Si Hitam Manis said...

HAHAHA , ini ja yg mampu aku comment -,-

ninja hamimo said...

kalau tak telan pun dah nazak tengok. HAHA

dayya said...

hahaha.

Anonymous said...

hmm, yg bertudung kepala pun ada? baik bukak je tudung tu..menjatuhkan maruah org yg pakai tudung je..

Anonymous said...

aku rasa benda yg sama masa dengar lagu raya tilu band

pisau belati said...

apa ini?
budaya mana?

*sigh

Syuhadah Azri said...

memang geli gile siot tengok hahaha

Tyra Vader said...

what a joke .