how am i to stand back

bila orang kata,
takpe shit happen, you can still continue living,
maybe orang tak tahu , yang this shit is a huge pile of shit.

keadaan jadi lebih puki bila kawan seangkatan sendiri,
boleh cakap kalau dia kerja masa tu pasti tak jadi.
benda dah buruk, tapi you make it worse for me.
and aku kena tanggung semua ni sebab ganti kau yang nak bercuti masa tu.

tu sebab orang cakap, kalau tak tahu nak kata apa, diam.
dont make yourself sound stupid.

4 comments:

Anonymous said...

waste no emotion with a damn loser. god love you. have a good day.
(+______+)

EZAN IDMA said...

berat lagi bahu memikul

Anonymous said...

been there..totally sh#t

gadis said...

sabar