saya nak kumpul duit beli kapal

saya berada dalam mood foot fetish sekarang. boat shoes dari sebago docksides buat saya turn on. tapi saya tak jumpa mana-mana retailer sebago di malaysia. samdol lah. jadi untuk lebih kepada reality dan boleh saya pegang dan sarung pada kaki. saya turun kan sedikit gred dan melihat kepada topman kerana boat hush puppies tak menggairahkan . oh gaji oh . mahu kasut .
nak 3 please. nak leather black, nak yg tak leather and nak leather brown please. nak. dah berbulan dah rasa tak beli kasut. amaigaddd. i need retail theraphy too.. *mata kelip-kelip macam minah shopaholic.




18 comments:

qierana said...

sebago awsamm!!!
ronie fieg awsamm!!!

orked desa said...

saya ingat awak beli kapal betol
nak tumpang pegi Palau (bukan typo pulau ok)

Rembo said...

dude. aku jumpa sebago kat Queensbay mall la tapi. kedai mende aku tak ingat.

lidah said...

Queensbay kat mana. Sumpah aku tlupa ni.

lidah said...

Kerana qierana , mlm smlm i khatam blog ronie fieg. Fuckin cool. Nk blaja jahit kasut laaa

qierana said...

serious kat Qbay ade?
Ronie fig tu,dulu keja salesman kasut je,skrg da design kasut,damn~

farha ni said...
This comment has been removed by the author.
weed something out said...

beli kasut memang terapi.

lidah said...

smlm pergi topman. tapi yg leather brown tu takde. shit. ada yg hitam tu tapi color brown.

takkan nak kena pergi queensbay nak beli sebago.


orked:palau tu apaa?

Rembo said...

kat Penang dude. Aku baru usha minggu lepas.

Rembo said...

kat Penang dude. Aku baru usha minggu lepas.

lidah said...

rembo :hargaaa ?

shaf lina said...

such a beautiful vid u letak kat atas :)

nurul idayu ;-) said...

kat qbay??floor brapa??lidah, kalu nak gtaw arrr..sy tlg cr..

Ayyman Rahim said...

Yang brown akhir sekali tu besttt!

kami kuman. said...

yg hitam. walaweyh..

Anonymous said...

Queensbay tingkat 1. sebelah kedai Asics.

lidah said...

uww. dah beli dahh. wuww. wuww.kat kl pon ada. sunway pyramid.

nak best lagi pegi pavi, kedai timberland boleh custom buat pilih warna. :)