what the fuck

okay.
apa cerita orang sekarang ni,
kahwin ada anak bini,
tapi sibuk layan awek-awek lagi .

gila ke.
kahwin bodoh.
kahwin. fuck. you take an oath and you break it.
bodohlah hai macam ni.
tak faham aku konsep marriage sesetengah manusia ni.
macam pantat.
sorry aku marah

14 comments:

lumut said...

dunia dah tunggang langgang..
kawen dibuatnya main2..
dah x reti nak bezakan baik buruk...
manusia ade otak tp makin takde akal yg waras mungkin??

mungkinlah..

Anne M. said...

akhir zaman..
memang banyak terjadi songsang

john bert said...

aku belum kahwen lagi. tu je. bye

zamm said...

rilek la kenapa kau nak emo , boring kot saje la layan awek sket2.. lek a broo
nanti bila kau kahwin kau tau camne hahaha

Tya R. said...

Bagus kau ialah guys yang macam ni sbb skang ni da makin kurang. Lelaki yang macam kau sebut tu banyak la ada skang. That is so norman hakim material. Eww.

nurul said...

betul.Kenapa lelaki dah kawen skang suke layan awek2 di luar sana.dan awek2 yg bodoh jadi perampas bahagia wanita lain.Bodoh.Aku marah kerana aku punya kawan wanita yg bodoh juga begitu..!argh!

lidah said...

zam: tak zam tak normal.kalau kau kawin. lepas tu kau fucking around macam kau tak kawin. kalau nak flirt and fuck around dont get married in the first place doh. tapi kalau perempuan sendiri rasa ni normal. aku tak tau lah.

kami kuman. said...

sgt tak normal.

yaya. said...

1st time nak komen kat LIDAH.
kahwin cerai kahwin cerai dan cerai kahwin : menyampah. even aku masih jauh lg ke KAHWIN tapi ianya sgt dohh bila mendengar cerita cerai suami dok fucking around menggatal *EUWWW

Sue Anna Joe said...

I hate to say this. But poligami dude, poligami. Ahahaha.

Seriously though, memang scary lah dengar these kind of stories. And even some isteri siap redha je, like asal dia balik rumah kasik nafkah, rumah, dah okay. Sedih gila.

S.I.D said...

mmg patot marah... dah balik zaman jahiliah,....

Dammit said...

Memang bodoh.

ilya syafeena khalil said...

from my perspective, setiap org yg berkahwin, mesti akan hadapi masalah ni. mcm my parents dulu. ni mcm part of ujian la. maybe nak uji kesetiaan n kejujuran.. kaum wanita ni tak boleh nak buat ape2. nak mintak cerai, berdosa besar. jadi, terpaksa patuh pada suami. n btul la mcm anna ckp, redha je. mainan dunia kan.. tapi tanggung la kat akhirat nnt.

haih, takut pulak nak kahwin.

mollyjinxed said...

:( sedeh kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

haih.. n am truly blessed.. n grateful that saya putus tunang. so saya xkan lalui semua itu