rancangan menguruskan badan

hari pertama 24/06/2010

sarapan pagi durian dan air kosong
kemudian skip lunch dan di ganti dengan kayuhan 20km, jus oren, susu chocolate , dan air mineral.
dinner pula seketul sirloin.


hari kedua 25/06/2010

sarapan pagi yogurt anggur, roti dan omelet.
makan tengahari , sesikat pisang emas , jambu batu dan air jambu.


tak pasti dinner nak makan apa malam ni.
semua ni gara-gara berat default saya sekarang 73kg.
dengan tinggi 175cm, berat 73 kg adalah tidak berapa baik.
perut pun dah ada tanda-tanda kurang menarik

12 comments:

azim said...

pisang will make u fat. sila makan buah lain

Ladynoe™ said...

jangan lupa minum banyak air. jom lumba siapa cepat dpt berat ideal.

Ladynoe™ said...

*setuju dengan azim*durian pon*

lidah said...

alaaaaaaaaaaa. alaa mana adaaaaa

adam said...

telur only once a week..rice once a week, roti once a week..dont forget to take supplements n eat lotttttts of fruitsssss

diet is good wahahahohi

gee carmen said...

rajin2 bersenam tau. saya hilang 15kg dalam masa 3 bulan. skrg sudah seronok dgn imej baru. chaiyokkk tau!

si buta warna said...

pisang tuh musuh kempen diet ok!

taufiq shariff said...

wohhh, 73 tu dah sama macam berat anak gajah dah tu brader....

aku tak pe, berat aku semua kat otot jek. hahahaah. otot perot

.si sepet. said...

yg sure jangan makan after 8pm
huhuhu
all the best :)

Belemoih said...

gudluck! ;)

Nurul Najwa said...

ouhh bnyk tips! sy nak kurus jugak. jum lumba basikal?

lidah said...

ok. aku da x makan pisang.
nasi makan dgn sup. skali sehari.
pagi makan rumput. malam minum air sampai kenyang.
petang gym