cuti 6 hari memang terbaik.


minggu ni saya balik kuala lumpur.
malas nak layan karenah kerteh. panas hari-hari.
boleh menyebabkan kulit kepala kering dan mengelupas.

minggu ni saya assist fad untuk job wedding yang dah lama saya rihat.
keadaan tak berapa menarik kerana perut yang tak henti-henti memulas sejak seawal jam 3 pagi.
bayangkan dewan, kenduri kahwin, sampin dan sakit perut.
ia bukan lah suatu yang menarik dan tidak patut datang serentak.

oh ye, kenduri semalam ialah kenduri yang menggabungkan seluruh gadis-gadis cantik seluruh kuala lumpur di dalam sebuah dewan. dewan felda, jalan semarak.
bayangkan, dengan penyaman udara 18deg c, kita masih boleh berpeluh kerana kehangatan suasana. oh mama. hehe

dan yang paling panas..

lisa surihani

3 comments:

Zra said...

kamu udah pulang...yeaayyyy... :D

cyrusdavirus said...

shit lisasu~ i like! take snap gambar dia?

Ayyman Rahim said...

Hahahaha! Cutiii