jibbits i kena curi masa solat jumaat






jibbits i kena curi. damn. keluar dari masjid tengok crocs i dah kosong.
terima kasih adik-adik.

6 comments:

Othman Juliana said...

jibbits aku kena curik time aku solat kat masjid KT, lepas blk dari moonsun cup ari tu. nasib dia tibai 2 je. huhu~

badakbiru said...

adeh..jibbits pon de org minat ke..?huhuh..apesal x amik dgn crocs tu skali..?mcm2 hal btol dunia ni..

mardotti zaaba said...

takziah jibbits. jibbits boleh buat butang baju melayu. sbb tu dia curik tp tak amik crocs skali

suehanna said...

err lidah. this is extremely out of yr topic. kalau nak backpacking to malacca, mana budget hotel yg sesuai? the one that you would recommend. hopefully hopefully you'll answer (:

lidah said...

bajet brape satu malam? i duduk haritu, baba house hotel, satu malam 85, located at jonker street

suehanna said...

satu malam je nak crash in. xtaw lah nak bajet, semurah yg mungkin? hehe. eastern heritage okay? nampak dekat fb fad.