natang lah mu md said

sudah-sudah lah nak menyusahkan i ,
tak habis-habis ...

semalam, i dapat link akhbar star online dari diba shami.
berkenaan statement md said yang kurang bijak untuk menyusahkan i dan kita semua.
tiada lagi percutian indah yang murah , semurah 300 ringgit untuk ke redang.

babi.
hidup i dah cukup banyak isu dah ni md said. tolong lah jangan nak tambah lagi.
dalam tempoh beberapa tahun lagi, md said dan kerajaan terengganu tidak akan meluluskan projek chalet bawah dari lima bintang di pulau redang.

di mana, rate kebanyakannya akan rm1500 ke atas . watefak?
chalet-chalet murah untuk backpackers juga akan dinaikkan harga base on statement beliau. lepas ni, orang kaya sahajalah yang boleh menikmati pulau redang.
nasib baik i dah pergi.

come on boh, mu tu dah tua, dah tak lama dah.
apa kata sekali-sekala buat keputusan yang lebih bijak, atau pun diam je,
tak perlu buat sebarang keputusan. itu pun sudah memadai.
diam je. itu pun dah cukup genius untuk orang-orang macam awak.
dalam parlimen macam badut, kat luar lagi hanyut. haih.

i tau sangat. keputusan untuk privatize pulau redang ni, bukan hanya kerana isu sampah dan tindakan tidak bertanggungjawab sesetengah pengusaha chalet. i tak tahulah , mungkin salah i rasa macam ni. tapi tak kisah lah. tapi i rasa, dah bertahun-tahun chalet backpackers di redang beroperasi dan tiada pun masalah . cantik dan sempurna je i rasa sehingga hari ini.

tolong lah Said. come on.
bukan semua orang kaya macam you.
we know, we watch tv, and you guys are like a bunch of clowns and puppets.
fuck lah. diam lah babi.


untuk lebih lanjut boleh rujuk sini

6 comments:

S.I.D said...

belom pi pulau redang lagi..
kalau btol2 jadi...

habislah plan nak pi....

anok mung said weh said...

shitt.

buat lah kat pulau babi,
ni pulau redang pulak.

fak you old man!

Ayyman Rahim said...

Hahaha Said menangis baca entri sebab dia ingat cute jadi badut. Dia ubah benda ni sebab nak nampak konon dia ada buat kerja ah tu. Minda yang kritis ah konon. Konon.

LIZ; said...

cadangan paling bongok sekali. haih.

Kartika M said...

sohbeng layang ah.ngaruk okmo md said.

deliasofea said...

hehe..u cakap sebaik u dh gi..lol

gimifai same la i pon dah gi.

redang still cantik kan eventho bukan semua 5 bintang. and in fact, the lowest budget RM300 pun bukan semua orang boleh pergi right.. tah pape..

masa hari die announce tu, if you beli THE STAR, ramai giler marah n bengang..haha..nasib laaa..