sori marah sangat.

terlepas macam-macam pula.
marah sangat dengan budaya kerja kat office.
haha.
tapi fuck lah. :) .
nah, gambar semasa hujan sedang fitting untuk TV commercial shooting isnin ni di dungun..
berhampiran pantai sira, eh ke sura, ke siru. aku tak pasti pulak.






















5 comments:

S.I.D said...

dua muka..kata mengata...atas marah bawah..bawah ngampu..kejar bintang...
tindas2...
-cara hidup baru....

bek jadi kuno....

y u z said...

tak ada sapa suka kalau kita masih hidup sebagai Manusia.

jadi setan bertopeng jaminan untuk hati lapang tak peduli orang. tapi saya tak fikir kareem sampai hati.

=(

Anonymous said...

sura.. :)

~~

Anis Aww aww said...

sura la haha

fad said...

wah pandai buat grain.auw