i dah jadi uncle


sabrina anak deqnoe

hidd, arjuna, & adi

pitt, anna & luqman

*gambar curi kat facebook

saya rasa saya jumpa mereka pada hari yang sama. jumpa adi nang dan intan suhana . waktu arty party tahun 2005, 31 disember 2005. masa ni pitt main didgeridoo dengan kawan-kawan dia. tapi deqnoe saya tak sure bila...saya yang baru nak kenal orang waktu tu, tunggu adi dengan pijan. adi dari bangsar naik scooter . waktu ni berat adi tak banyak macam sekarang. anna pulak sama je takde nampak beza naik turun. deqnoe yang saya ingat , muka dia kurus. muka tau. sekarang muka dia pon sama jugak.


anna masa ni, datang dengan skirt dan boot aneh. dengan benda lilit kat kepala dia kalau saya tak silap.rasa kagum sampai ke langit sebab jumpa anna. masa ni juga jumpa zack kapal selam, atau zack kompot. waktu ni juga saya jumpa chapit othman dan fendy a.k.a beck.

deqnoe dulu masa kecil-kecil dia ni selalu gaduh dgn fandi. sekarang, dah beranak pinak.. saya harap adi,hidd ,deknoe ,pitt dan anna pakai bekung supaya perot mereka terpelihara dari malapetaka.

dalam 4 tahun ni, semua dah jadi ibu bapa .

seronok dapat tengok perubahan macam ni.
kecil besa kecil besa kecil besa besa.

congratess

hahaha. noee, aku serius dah amik gamba anak hang masa hang komen ni.

6 comments:

Ladynoe™ said...

kau tanak jadi uncle anak aku ke?
Sampai hati.

lidah said...

nak sumpah aku baru amik gamba anak kau kt fb

Ashraf Fareeq said...

gambar nombor dua sumpah terbaik.

Ladynoe™ said...

ya ka? (merajuk dah kurang sket)

Ayyman Rahim said...

Anda bila lagi?

Abah Adrian said...

aku jatuh cinta pandang pertama dengan kau sewaktu arty party tersebut...