the guavas


cuti 7 hari jangan disangka tiada kerja.

a) album wedding 2 tak siap lagi.
b) idea untuk logo boyband jambu, IV flava, yang dulu namanya flava (peserta gangstarz) baru je siap beberapa minit lepas.
c) gamba flava untuk promosi.
d) scorecard kawan-kawan untuk PPA rating bulan April ni.
e) training statistical process control @ hotel istana 11-14th Jan.

haa, kan dah cakap. 7 hari cuti is not holiday after all.

I ada cerita sedih. tapi nanti lah I cerita. a very sad story ...
macam drama tapi too bad, its happen in the real life.

sepatutnya manusia x sekejam macam tu.
ni lebih kejam dari pembunuhan.

haih.

8 comments:

MIRAE said...

sut berkilat oh.

J u l i a 。.゜✿ said...

nak tahu cerita sedih tersebut. sila kongsi cepat2.

pencubit said...

cepat cerita.

Ayyman Rahim said...

Amboi cantik na gambaq!

cyrusdavirus said...

bese shot studio kat mane? leh kongsi?

lidah said...

cyrusdavirus :kamar seni or itudio

Luna said...

aku igt gamba zac efron.

serious.

lidah said...

haa gila la aku dapat job zac efron. menangis weh.