amylea in wonderland


so, currently i sedang setelkan cover album untuk amylea azizan,
gadis kecil molek bersuara sedap ini. semalam fotoshoot di itudio,
wah. penat. lepas discussion, dia agree dengan cadangan i untuk alice in wonderland.
so, nah. ini percubaan pertama untuk cover album amylea comel.

19 comments:

syazana said...

nice

mardotti zaaba said...

awat kat sini tadak function 'like' mcm kat fb tu? payah nk kena comment2 ni.

Ladynoe™ said...

cun la karem.

lidah said...

syazana: thanx
MZ: haha, ang boleh komen tulis 'like' haa
ladynoe: thanx noe. kau la hero skali

fynn jamal said...

angle muka dia kalau boleh kau try lain sket. sbb dari posisi ni, dia agak nampak hag/tua/tak comel.

dah la pegang cermin.
nampak macam snow white punya stepmother queen.

tapi lawa. love the concept.
serius.

mardotti zaaba said...

ok.
like.

wait seminit, letak pooh, spongebob ngn kura2 pink tu mmg nak buat parody ke? letak la sume teddy bears je. crop2 (cheyy pandai aku kutuk)

Sue Anna Joe said...

Aku rasa paling cun cawan ngan meja tu. Wahahha.

Lawa wallpaper. :P

Nurul Najwa said...

i think fyn was rite. tak nmpk kecomelan amylea

lidah said...

anna: boss paling lawa sb900 saya lahh..

Haaa bgs2 komen yg mmbina. Aku x hbs browse sume gmba aku amek. Nnt aku cri yg comel.

Tq

mizmaleya said...

minta buat cover paper saya boleh? serius.

lidah said...

minta saya buat cover paper ke nak gamba ni buat cover paper ? Paper assignmnt ke paper tu surat kabar?

syifa' said...

smart sesangat !!:DD

mizmaleya said...

haih, wonder wonder girl pulak en lidah ni. cover paper sunday saya. sila beri boleh bila sudah selesai pemotretannya?

p/s: minta buat cover saya begini satu boleh? hehe

lidah said...

mksudnya nk guna gamba ni ke?

s h e d a said...

nice~~~

Ani Inherown said...

gorgeous and definitely authentic. :)

J u l i a 。.゜✿ said...

kenapa tak pakai cermin Anna sui ?

hmmm kenapa teddy bear semua nampak buruk ?

wallpaper ngan frames ngan teapot set tu comel !

lidah said...

sebab teddy sume lama2. sebab takde cermin anna sui. cermin tu dia bawak nak tgk make up. bear sume amylea punya fan bagi. lalala dam dam da.

wallpaper tu edit,frame pon. teapot set je betul ;)

d said...

i loikee gaye cam ni

*tengah gigih membaca sume entry*

bes gak....