saya bosan sangat , so saya buat ini untuk mak saya


tau , macam bosan sikit, composition banyak lebih kurang sama, tapi aku malas nak bergerak-gerak takut mak rimas nanti.

happy birthday ma,
love you.

21 comments:

Anonymous said...

eh ni shoot gune d300s ke?
style.

lidah said...

a aah

amad said...

ouh ok.

ad lg soaln kt page youtube amrulkareem.

lidah said...

dah jawab da mad

Shaira Amira said...

happy birthday mak lidah!

Eh, yu punya mak sama birthday dengan ai ke?

lidah said...

eh x. dia 17th aritu. baru sempat buat

dila raden said...

awak sweet

gee carmen said...

alalala... so sweet of u :)

cha chomott said...

ko jdk anak aku bleh???

lidah said...

tapi aku dah besar. kau kecik . mcm mana comoT?

suehanna said...

this is so sweet (: dah tunjuk kat mak ke?

ZBK said...

eh x bosan pon, bes je.

selamat ari lahir makcikkkkkkkk. sedapnya kek coklat makcik buat lama x makan.

HaNi said...

eh ringtone saya sebelum honeybee~

classic la hitam putih. kalau ak mak kau mesti terharu.

lidah said...

ok. Sape zbk ni ok. Saspen. Bile awk mkn kek coklat mak saya? Awk sure ke awk x salah orang?

lidah said...

sue:hee x tunjuk. Segan

gadisjahat said...

sweetnya. :)

Zeela said...

saya suka. saya bagi A++, 10bintang. sgt sweet.

Nona said...

jack johnson

Louis said...

i just love your works..=)

cikin said...

hepi bday mak..hehheheh....touching nyer...

Sang Perwira said...

sweet gila.

cn i knw wht song? if u dnt mind :D