luncheon




i went to serdang for a lunch date with alia. she was on her way nak pergi site, putrajaya so we met at mcdonald serdang. i stop by the road and took some pictures of the trees yang nampak sangat breath taking. so here it is.

tau. boring. tapi saja nak letak jugak. haih.

16 comments:

susudalambotol said...

ke saja nak bgtau nak jumpa kekasih hati? eheheh :P

ingatkan tadi kat taman kat taiping tu. yang dalam cerita Sepi.

Thumbnail said...

lerr
xroger!
belok kanan dah boleh jumpe dah!
incik karim incik karim...

:)

lidah said...

tamnel :manaaa saya tauuuu awk kat mana. awk sapa pon saya tak sure.

susuhidd: nahaha. mana deeeeeeee

iamstradust said...

mane gambar alia?

Ms Alba said...

mndamaikan pokok2 tu..mmm barulah mcm en lidah!

jameel kamil said...

lawa arrr....mcm nak tido bwh pokok..haishhh

cyrus said...

wah, jalan yg slalu lalu bila nk jumpa mak mentua~ ahaks! memang best layan ni. pkok nya rendang jer~ layan~

lidah said...

alba: haha saya x mendamaikan pon
jameel: try tido situu sepammm
cyrus: mak metua kau ketua jabatan kee apaa?

zaX said...

i amik buat wallpaper yaw!

Rai said...

it's not boring at all =)

Anonymous said...

sbb tu ak ske ikut jln cni pas abes kje....sgt damai

cyrusdavirus said...

lebih kurang ler.. dia ada kje kat jbatan ptanian. macam latihan camtuh la~ duduk kat federal quarters tuh

khairilmustafa said...

ohh..upm..lalala

dianna said...

omg. such a great photogrphy u got there. sukenyaaa :)

Intan Noorazlina said...

mmg best lalu kat area ni... sejuk je rasa...

f said...

Hey, ni laluan hari-hari saya sejak tahun 10 tahun yang lalu! Dah sepuluh tahun lalu-lalang pun sampai sekarang sambil drive still terdongak-dongak nak tengok pokok-pokok tu dan senyum bahagia. Kadang-kadang sambil drive snap gamba pakai phone. Nasib baik tak pernah langgar orang depan. :)