what a lovely tuesday


harini.
hati saya pecah.
saya cuba tampung .
tapi saya pun dah lemah.

ini bukan sajak.
saya tulis straight to the point.
habis kering sungai nil saya menangis.
rasa macam dah tak gagah.
lemah. dah lembik .
potasium dalam pisang pon tak mampu buat saya berdiri.

im not broke, im just a broken hearted man.
..
bila mata saya pejam, saya tak nampakpun warna hitam.
saya nampak awk
awk dgn.

saya x marah awak.
tapi saya takut.
takut jadi lagi.
saya takut,, sebab saya tak boleh lupa lagi.
saya harap ini mimpi ngeri saya.

saya janji saya tak marah langsung.

saya suka kulit sunburn awak
double chin awak.

love you.

18 comments:

iDA said...

heheh.. don't sad sad lah.. double chin?.. i also have..

iDA said...

Bru terperasan.. tajuk cite ni.. what a lovely tuesday..? hmm...?!

Thumbnail said...

ahahhaa
sy pon xmarah awk tau!

fynn jamal said...

*tepuk bahu*
aku sayang kau, sial.
kau dah macam adik lelaki yang aku tak pernah ada tapi selalu hendak.

jaga diri.

Haqim Zolkefli said...

aku tak paham entry kau ni. tapi apsal orang lain macam paham. ke aku ni laggards?

shit.

gusarsayu said...

menarik blog ini

tia said...

sedihnya..putus cinta ke..
tumpang simpati.

hananchiwi said...

sweet!

y u z said...

heh.
jiwa terbunuh kah?

zamm said...

babi sedih. aku rasa nak nangis apesal tah

kau sabar ok. aku selalu kagum kenapa kau tak pernah marah. serius satu benda yang aku selalu kagum dari dulu.

walaupun kau dah lemah hancur tapi last2 kau still boleh ckp,

love you.

aku bapak kagum ni. nanti kau balik sini jom pegi makan2 ketam tepi jeti ok.

syuk said...

wahai jon kareem,

bertabahlah kau wahai jon kareem
jon kareem setabah jon rambo

chill

Starry Eyed said...

ni apsal lak ni? take care and feel better soon orait! ;)

FATENEDAN said...

*sambil pegang dagu dan tgk kulit:oh!bkn sy..eheheheh..


*tapi maseh berfikir siapa gerangan split chin dan kulit sunburn..erkk..

kareem.....*sambil tgn tepuk2 bahu sebelah bahu yg fynn tepuk..

y.u.y.u said...

suwitt entry ko nih bro

rafuyel said...

apahal..balik meh...meh lepak qbistro

puspaSARI. said...

karem ok? jaga diri!

Mohd Jayzuan said...

Nice, very poetic! Lain kali bila kecewa, tulis sajak lagi.

Take cara brudda.

Anonymous said...

omaigod-stail gedik. ini lah lelaki mulut macam ci bye tapi hati mak aihhhh. lelaki kalau menangis boleh buat perempuan lagi kuat nangis.