peperiksaan itu adalah kerandut

masa study dulu, waktu i paling rasa fakap adalah waktu exam.
waktu presentation final year project.
and i rasa perasaan tu setakat itu sahaja.
waktu kena saman parking .
dan ketika kena tahan pakgad kerana rambut panjang.

tapi, sekarang perasaan fakap itu bagaikan membuak-buak kembali sebab assesment esok.
dah keje pon ada assesment lagi.

i rasa nak langgar siapa-siapa yang pernah bagi i pesanan dulu.
"you tak kan guna apa you belajar masa universiti ni masa kerja nanti"

sebab sekarang, i kena cari balik buku-buku lama I untuk study .
Bodoh lah, dulu study untuk exam. sekarang Study untuk jaga air muka I. damn it.

13 comments:

cyrusdavirus said...

aku rase mcm takkan bleh lari dari belajar smpai tua.. kn?

tia said...

sangat bosan,
tapi kalau tak belajar mana dapat degree master and so on????
benci exam

lidah said...

tapi aku dah keje . penat lah kala ada assesment

ロザリザ said...

good luck awak!!!

lidah said...

time kaseh awakkk

Jarri said...

kerandut lanjut

lidah said...

kerandut kedut

Haqim Zolkefli said...

dulu kau kena pakai rambut palsu sebab takut kantoi. sampai harini aku tak percaya. hahaha

Kap said...

aku suka exam..
..dan ini ayat penyata bersifat penipuan..

joabdullah said...

wei kerandut.copy paste tenet je
wat selalo wat.haha
kalo bole la!

lidah said...

ni esesmen, bukan asaimen. kote la jo.
xkan masa org tu tanya aku soalan, aku nak jawab, ctrl c, then ctrl v.

wawabescoot said...

hahaha'
padan muka you.

but i pun tengah banyak assgement nih'
tensi2!.

ana said...

alamak kene bukak buku balik ke??ala..mls ar keje camni..