070809

harini i dah 24.
xde hadiah harini. kerja yang penat.
tak sedap tekak dan mengantok di tempat kerja.

nothing different like yesterday.
cuma semalam i tido dalam meeting. tu saja. harini i tak tido dalam meeting sebab
tiada meeting.

jadi dalam 24 tahun i dah mengembang , memanjang dan menegang.
i've learn a lot. i think so. you couldnt hope for the sun forever, because the night will still come.
And when it is dark, you should prepare dengan lampu suluh supaya tak masuk dalam gaung atau langgar babi melintas.

i maybe hate my job , but im teaching myself to like it. maksudnya i belajar untuk adapt. Move on. jangan jadi macam khinzer yang malas, makan tahi je everyday. Xteringin ke makan tebu atau kobis?

happy birthday to me.
regards..
love you

24 comments:

y u z said...

ohoh.
selamat mencecah 24.

semakin hebat,bijak dan matang hendaknya -- InsyaAllah.

capullet360 said...

happy sokmo.

nurul khairunie said...

happy birthday.

azura kimura said...

Happy Besday to you.

Moga dpt yg best2 sj di hari mendatang.... dan di jauhkan terus segala yg tak best itu... ;p

zulwaqar said...

Kau dah makin tua beb.

siggplus said...

happy birthday encik lidah

Nazirah "The Jenny" Ashari said...

Happy Birthday there!

GadesSades said...

selamat...

HaNi said...

selamat hari jadi

gee carmen said...

happy belated bday...
:)

pelumba kereta kelisa said...

happy happy happy birthday!:D

nina said...

cantik tarikh lahir thn ni..epy bday encik lidah :)

puspaSARI. said...

heppi bufday. :D.

Precious said...

Sama cam kite nyer anniversari. Hepi besday!

alam said...

olololo....hepi besday!!!

puppet said...

laaaaaaaaaaa...ingatkan blk KL sbb birthday. kalo tak dah ajak lepak oh. aifaa ngan kakak dah nak blk KL besok. haihhh~

kekek said...

selamat ulangtahun.

TashadeNatasha said...

hepi bday!

joabdullah said...

nyaknyer goh ke mung
ganer2 pom selamak hari jadi ar.
24 doh ke
napok mude jetik agi..hoho
ganah2.
gane2 selamat mengembang.

chykeenzachary said...

happy belated birthday...

estellano said...

happy birthday!

iDA said...

haloh.. cian dia..

Hepi bday,bday boy.. semoga dimurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan..dan disayangi duni dan akhirat..

amin.

f.a.t.g.i.r.l.s.l.i.m said...

Happy belated birthday lidah! May god bless you always.

orange. said...

happr birthday on 0708, and happy birthday to us. tarikh lahir kita sama la bro.

oh ya, u kerja kat plant? ambil chem eng ke dulu? i pun amik dip ni. haih.