megan fox



pin up poster playboy sempena bulan rejab. megan fox

23 comments:

Nene said...

delicious!haha

Thumbnail said...

sialan
gile geli
ahahahhaha

art:tech said...

wow. wow.

art:tech said...
This comment has been removed by the author.
FATENEDAN said...

ahahhahahhahahahah..

weh kote,buli uli ek??siot..

niway uli sgt jelita..huahuahua..

hananchiwi said...

geli wohh.

dammit said...

hahaha yang ni sumpah takleh blah. Ni baru betul transformers!

Anonymous said...

weh,dasat siot...camne shia tu nak acting kalu megan fox cmni..wakakaka

Al-Kaput said...

megan fox lupa pergi salon..

tia said...

seksi sungguh.

kumbangkecil said...

ini before transformasi ke? tapi bibir tu paling tak boleh blah.

Sue Anna Joe said...

slurrrrrp

Mas Mohd Yunus said...

Encik Panjang ni memang cool.

lidah said...

encik panjang? Sape encik panjang?

gadisjahat said...

dah lama tak jilat ully. mwahs

sha89 said...

uiks~

fuhh~ smngt...nk muntah ijo dh ni wakakka!!

aww aww sexy tu cik megan~

yied said...

kalo ini megan fox, aku tak segan silu nak tanya.." megan, boleh i rasa ur boobs? " haha..takde nikmat ohh..

lidah said...

blah aa awinnn. xlepak skali. sanggup pegi laundry. blah aaa. kentut

nene:u tak tgk dia dgn pantyhose lagi. haha

thumbnail: geli2 kena rambut kerintin uli.

atek: nak pinjam ke model aku? hahahaha nanti aku bg sarung helmet bambelbi.

faten: ully dah macam dee, jangan ketawa

dammmit: ha kalau ni blom tgk peha dia lg.

anna: haha. nnt poster susuk 2 boleh pakai ully dah jadi model

Luna Abdullah said...

ully ully...kenal neh. ully jadi gadis yuhhh!

sayeJAJA said...

terkejut sampai saket jantung.
cantek.la sangat XD
hehe.

Ayyman Rahim said...

Hahahah Megan Foxxxx!

Mas Mohd Yunus said...

Encik Panjang ni Uli la kan?. Masa dorg datang buat konsert kat Tawau, aku dgr manager meet uncle hussain panggil dia ni Panjang. Eh, rasanya mmg available kan nama gelaran dia ni Panjang kan? Aku tgk dalam myspace tak silap.

kalau silap, sori loo

p/s helo encik karem.

Anonymous said...

sialan
ko nk jdik pondan per
mcm siot nyer prangai
tuhan bg elok2
ko nk jdik taik
anjing kurap!!