cecair aneh

mungkin sebelum ini kita pernah dengar tentang orang minyak, pencuri coli,
kaki skodeng dan orang cacat yang meraba.
semalam ada mamat terengganu kena tangkap polis sebab
sering cum (memancut sperma) pada pintu rumah orang.

"pemuda itu di cekup dalam keadaan keletihan dan seluar terlondeh" ayat dalam surat khabar.
tentu lah baru selesai.

haha come on. get a blowup doll, senang. xde melekit-melekit pintu rumah orang.
so girls , beware.kalau pintu ada cecair aneh, jgn cuba rasa dgn jari atau lidah. eww.

16 comments:

hananchiwi said...

yucks.

azimpuch said...

haha.. aku ade baca pasal ni
aku ingatkan ko
tp pelik gak kat lokap ade ke internet?
maybe lokap da maju dgn menyediakan wifi free kepada penghuni kot

bakrihafizhisham said...

hahahahahah.
u serious weh?

Your Average Mat said...

gila bahaya.. door fetish kot.

Al-Kaput said...

aduh!
rosak!

mademoiselle Ghst said...

maniac btul

HariHaz said...

adalah tu dia aim gadis2 dalam rumah tu.

Jay Sham said...

Haha,... blowup doll mahal kot, pintu rumah orang lagi murah?

atau

mungkin dia along yang tak mampu nak beli cat merah?

hehe,.. sorry tumpang lalu je.

Miqah said...

kat mana nak beli blow-up doll?

aku ada 50ringgit 30sen.

cukup?

talk to me bitch or i'll cum on your door!

spidergirl said...

euwww cheesyyy.

Anonymous said...

sengal

mohd J said...

ape motif die buat kt pntu?
pahal tak anta je bekas berisi 'cecair anih' tu by pos ke.
kan lebih dramatik.hehe

.ieLah. said...

en lidah...

ini adalah sangat gross.gila.

isk

miss capricorn said...

gelimat btol aku baca paper pasal mamat ni

s a L o m a said...

haha.ada baca.ada gambar jugak.dia pakai shirt kaler merah.haha.

kalau jumpa benda lekit2 kat pintu,sapu kat muka. :D

lidah said...

uw saloma. kinkyy