yesterday


my inspirational joni : lepas show ni nadia keluar from this band
during hujan's first gig at the laundry bar.
hujan first gig at laundry bar.
jayzuan dengan hat vintage-nya
aftermath : first hujan's show kat planet hollywood.
perak : ipoh indie fest
on the way to ipoh.

noh during free love gig at the laundry bar
hujan at uptown klang. ntah kat mana tempat ni.
hujan waktu opening bau bau cafe, anexe, central market.
setting up the signboard, during our first rantai on 2006, lostgenspace.
din, masa tolong cat rumah ag.

busking at KLCC in promoting Rantai 2006.



this is the best part of being a photographer, i can share with everyone what's in my mind.
morreee to come. its not something new, tapi orang cakap,

yesterday is what made us today.

7 comments:

Shaira Amira said...

Zaman kekurusan Fad.

KhairulAqmal said...

ni mase power ranger lagi kuat merenjer kan diri ..kan. noh rambut masih panjang, masih zaman Mospeada

msYuz said...

hohohoh...

masih ku ingat zaman noh di terowong lrt klcc. tapi selalu kena tarik suruh balik, tak sempat nak layan lama-lama.

tau-tau dah jadi cam skarang ah. haih.

IY.LEEYA said...

RINDUUU ZAMAN GAMBAR-GAMBAR NIII!!

Anonymous said...

rindu time ni.masa ni rambut noh xhelmet lagi. rinduuuuu

mollyjinxed said...

haha.. hujan's first gig kt laundry aku ada

hujan's first show kt planet aku ada


show hujan skang? malas tul nk pi


aku stalk kau lidah.. ahahah

haqim zolkefli said...

hahaha gambar aku ada..
kareem kareem..
u triggered the reminiscing button lah..
miss those days..
for sure..
;)