i think..

who needs motivational talks? it never works, since primary school.
and tak akan sampai bila-bila.

ok. I dalam mood celupar sekarang.
hehe. tapi lah kan,

maksud I sebelum ni,
If we pay for the techniques memang lah berbaloi.
tapi kalau untuk belajar benda yang dalam guide book atau bercerita tentang journey 2 3 tahun
in the industry memang tak berbaloi.
i think it is a waste of money.
kau nak buat apa tahu sejarah hidup dia. nak copy?


orang-orang tua pun tahu.
and i rasa orang yang ketua kem motivasi pon tahu semua ni.
tapi orang kan tak peduli. kan lah kan..
u tak pandai, nanti i buat u datang lagi.

hish.
semua nak ada najis

2 comments:

sarah al -idrus said...

tul2.
cuma motivasi yang berkonsepkan keagamaan seperti muhasabah diri belajar balik aplikasi agama nak bagi semangat x disangkal la bagus.and perlu utk golongan islam zaman sekarang.makin leka.

sarah al -idrus said...

saya copy ayat anda dengan menulis itu bukan ayat saya tapi ayat anda di blog saya.