mari membuat kebajikan

Di Terengganu, sebuah negeri yang jauh 4jam dari Kuala lumpur, (bergantung pada pemanduan) . Seorang remaja lelaki yang berumur dalam lingkungan usia 24 tahun (7 august ni baru 24), memerlukan bantuan dari semua orang yang prihatin terhadap beliau untuk menyumbangkan dana bagi membantu dia untuk meneruskan hidup seperti manusia-manusia lain yang seusia dengan beliau.

marilah menderma. dengan satu ringgit setiap orang sudah memadai. RM 1 X 5000 orang = RM5000.00. sudah cukup untuk buat beliau tersenyum manja semula.

marilah bersama-sama kita menderma.
sama-sama kita berikan beliau semula senyuman.



bantu lidah mendapatkan D300


6 comments:

mardotti zaaba said...

klo ko seriyus bagi address aku post. aku ada bberapa keping duit ringgit yg mmg smpi hujung taun pon aku takkan guna.

Starry Eyed said...

ok I bid singgit juga! kamon kamon 4999 people to go! :P

ロザリザ said...

eleh.

bile duit gaji masuk satgi. try to minimize the spending as minimum as you can FOR TWO FREAKING MONTHS. then, you'll get what you want.

art:tech said...

shit aku penah buat ni mase kt skolah dulu,
time tu birthday aku, aku mintak sorang singgit, dapat beli jaket puma sial...hahaha...

zamm said...

aku mula-mula macam dalam hati kata, eh eh kesian betul dia ni. pastu mcm nak bg la seringgit nt bila jumpa. tapi aku teringt kau xbyr utang aku lagi 8 riggit. sekian. haha

miss capricorn said...

bernas gak idea ko ni...walla!