tak seronok pon jadi bomba

jadi harini hari terakhir training memadam kebakaran. kerana keyakinan tinggi, aku di paksa menjadi ketua pasukan memadam api. dalam pasukan memadam api, ketua adalah orang yang akan mati dulu kalau meletup sewaktu proses menutup punca api. kerana dalam kumpulan, leader akan pergi ke paip yang mengeluarkan punca api dan tutup.

hero lah kiranya.

pada hakikatnya , semua nak aku mati dulu. fineee...

tapi sebelum tu, semua orang memberi semangat dengan mengusap-ngusap keychain penis, termasuk pakcik usop yang bermuka bengis kadang kala.
...........................

burn cuti aku hari ni dan semalam, mujur boleh claim overtime.
esok kerja. dimana hari jumaat merupakan hari gembira untuk kerja,
tiada bos dan tiada manager.

takpe. next week cuti 12 hari.
padan muka semua orang.

8 comments:

doloh said...

besok kalau enchek lidah solat jemaat kat masjid labohan,
tegur gua aa..

J MAIDEN said...

mana encik beli keychain tu?!

lidah said...

doloh: sok aku x smayang jumaat. sok kena jaga plant xleh klua

maiden: tu fad belikan kat bali. hehe

melon. said...

seronok jadi bomba kalau macam chuck(chuck and larry).

Starman of Aosta Valley said...

claim overtime bomba berapa ek?

reza! said...

ko training kat TSTC eh??

lidah said...

haha bukan claim overtime bomba. aku ada industrial firefighting training. keje tempat lain tp training dekat tmpt bomba

reza : aku training kat cefs, petonas nye squad macam bomba la jugak.

khairilmustafa said...

waauu

cuti 12 hari tuh

haha


ohhh2

die dh kol dh

tp x cnfirm bebetol lg

haha