perempuan satu atau perempuan dua




gamba tiada kaitan dengan entry.. saja taruk kasi meriah

hari ni aku bangkit dengan miskin rm800 dari semalam. gara-gara bayar sewa rumah 4 bulan.
sebab takde receipt so tak boleh argue dengan tuan rumah yang menuduh kami tak bayar sewa bulan 2 lagi. jadi dia mintak bayar bulan 2 sampai bulan 4 , plus housemate aku bayarkan bulan 1 untuk aku waktu aku pergi kursus sebulan di kuala lumpur. total rm800.
haih. baru ingat nak saving banyak sikit bulan ni.
sheyt.
harini kerja malam.
lebih fun. tak banyak kerja.
ok. pernah tak jumpa lelaki yang main kayu tiga, lepas tu runsing
nak membuat keputusan memilih yang mana satu patut tinggal dan siapa patut pergi.
haha.
housemate aku siap buat list.
positive dan negative characteristic, for both of them.
sumpah funny.
nanti next time aku tunjuk list tu.
haha. hahahaha
some of them are,
awek 1 - pembersih sangat
awek 2 - pembersih normal
awek 1 -mandi sama-sama
awek 2 - mandi asing-asing
awek 1 - biasa, x jiwang
awek 2 - suka peluk tak tentu pasal

hehe. and the list goes on ...


13 comments:

melon. said...

awek 1.

Elsa Soraya Othman said...
This comment has been removed by the author.
lidah said...

melon : tunggu aku bagi list sampai habis. hahaha.

elsa: haha, entah knapa dia kena buat list. if it's me , i'l go for rachel

J MAIDEN said...

hahaaha. gila lah. mne list yg len?

Shaira Amira said...

awek #1 awek #1 awek #1 awek #1 awek #1 awek #1 awek #1 awek #1 awek #1


HOTTT!

melon. said...

baik lah.
aku tunggu sbb list ni nampak menarik.

keTiDaks3mPurNaAn said...

tinggal dua2, carik awek len.

Lup-duP said...

awek 10

fynn jamal said...

*peluk kau sampai sesak nafas*

pakcik said...

akum...

hahaha..buat ada 100 org dlm list pun..belum tentu dpt buat pilihan.. nak cari yg mantap..check dulu diri mantap ka tak..hehehe

awek1# pembersih giler + bf pemalas habis = (selepas di beza serta di kamirkan..i.e dah kawin) awek1#aka bini lari atau mati letih kemas rumahtangga

Munifah Putri said...

oh kak fynn belum berhijab, memori sungguh.

all about beca said...

awek #1 coz mandi sama sama...cam horny jer...tak pernah lagi dapat awek yang nal mandi sama sama!!

Allaboutbeca

nia salina said...

u think u so funny isit..haha..beb u hv facabook tak..tell ur fren i pick awek 1 ;)