mocca






6 hari dah lepas, aku terbang ke kuching bersama azim khamis lepas jam 0700 hrs untuk wedding shirene dan ohm. tak sempat nak update tentang aktiviti malam bersama mocca rabu lepas . the gig was fine. cuma sound is not very nice dan suasana seperti jom heboh.

thanx to awin and khairil .

terima kasih juga kepada abang Q-bistro kerana sering buat saya gembira dengan pelbagai jenis ejaan yang salah. gamba bawah bertulis. rabonu loga yang sebenarnye ribena longan. tak tau kenapa dia perlu eja dua kali. padahal yang atas tu dah betul, rabina logan.. (ada lah bunyi sikit).sebelum ni ripenaloman.

gambar bukti rabonu loga.



gambar bukti ripenaloman
p/s : saya dengar, ully demam sebab nampak pocong. semoga sihat ully

18 comments:

melon. said...

hoh.
ada orang eja macam tu eh.?

Starman of Aosta Valley said...

saya syak awak gay lah

ke biseksual?

lidah said...

melong : ramai orang macam tu.

starmang : saya tak memilih sangat

melon. said...

la.org ganu.

tia said...

kiutnyer..
suka mocca..
mocca rawk and tiut.

Anonymous said...

-aku pn fikir sma mcm starman
-cool sgt ke eja 'rock' to 'rawk'? cm pelat jek..updated la konon..

fynn jamal said...

aku benci sbb aku sakit rindu kat kau, lelaki biseksual.

hahahahaaha

kupaslaroren said...

nape diorang ckp ko mcm tu erk? :D

tia said...

tak updated la.
suma saja je..
wu..garang gila orang kat sini.

tia said...

penting ke nak tahu owner gay?

bulanbintang said...

bro.. sesakli sekala tulislah ttg najmi.. apa khabar dia ek?..

taufiq shariff said...

wahai lidah-lidah
menggu depan aku gi training kat kertih seminggu.
aku nak bawak kamera aku nak amek gamba, kalau tak dapat jumpe ko masa tu....aku amok, aku amokkkkkkkkkkk!

minggu lepas ko tadek. kalau minggu ni takde gak aku tatau laaa

gadisjahat said...

walaweh. saya rasa femes sekejap awk letak gambar saya yg macam anak terbiar tu.

hahaha.

terima kasih kerana melepaskan rindu. i loft youh so mucho mucho <3

lidah said...

melon : aku keje ganu. okeh. note that. haha
tia : haha sabbar
fyn : aku pon rindu kat kawu. kau ni. kentut laa. aku demam cam najes ni
taufiq : ok syg. aku balek kerteh 28
awin : haha. time kaseh jugek sebab layan mocca dan rabonu loga besama2

art:tech said...

BENCI KAU DAN GAMABR KAU DAN PENIS KAU DAN BUNTUT KAU.

afan said...

gig mocca mmg cam jom heboh..
ku pon kt sna mlm tu...

lidah said...

afan : tp dia comel kan. dgn dress ijau tuh.

atek : i love u too

ochs widdle said...

mungkin abang tu tak habis sekolah kot.maafkan saja..lol