berkarat


melayu ni besar, nama hazrin.

melayu yang kiri din, yang gembira tu azhar.

melayu ni nama firdaus, single. dulu kerja schlumberger tapi
balik malaysia and masuk petronas sebab nak join af.



cina ni mathew. cina klang tak reti cakap cina.( aku rasa lah). very nice.

i tengah lost ni, pening. rasa macam kena pusing-pusing otak i.
biasa lah. balik kursus petronas memang macam ni. 15 hari menghadap muka sama.

berkarat . kerja semua dah lupa. flow diagram hampir-hampir lupa.
and i dah tak ingat jalan nak balik kerteh.

mesti babi-babi hutan kerteh rindu i.
sama macam i rindu they all.
..............................................
kursus-kursus macam ni kadang-kadang buat i lupa, yang sebenarnya banyak backstabber, ass licker dan politikus-politikus di ofis.
tapi biasa lah, semua tempat pun begitu.
dan ini tak dinafikan sama sekali oleh siapa-siapa.
oh shit.
sempat i pesan untuk kawan-kawan i yang belum report duty.
" apa yang kita belajar kat sini, for 15 days ni, semuanya untuk ideal case (tahap kesempurnaan dan bila semua orang berperangai seperti keluarga brady bunch)"
semalam i bincang dengan kawan i.
betul ke budak clan UTP lepak dgn UTP je?( dengan nada provok) haha

5 comments:

blitzizni said...

firdaus tuh muka dia macam mawi!

kura-kura bernasib baik said...

ya cam mawi la...

whitesideterritory said...

xde weh..UTP geng ngn UPM ahaha
igt pigi mana..PIPE rupanya
dekat la ngn umah mung

lidah said...

hahaha. pipe lah. hahaha

qal said...

hahaha oi baka gile statement bwh skali. btol ke shuk?? :D