tahun baru






2009. biasa je. tiada azam baru. kalau fikir semula, memang bukan habit untuk aku berazam.
sebab tak perlu awal tahun untuk berubah. aku boleh berubah bila-bila masa.
gambar atas adalah sedikit sebanyak progress recording studio ag.
lepas ni aku balik , make sure dah siap. and goodluck everybody.
petang ni balek kerteh, esok kerja. haih. lepas ni aku nak cuba untuk
bercuti 12 hari pula. mesti lagi best.

mesti lupa jalan balek terengganu.

10 comments:

.khairi. said...

betul2..
azam tak semestinya perlu diniat pada detik 12 malam setiap tahun baru..

budak yang nama "mohd azam" pun tak berazam pada setiap tahun baru.
ni pulak aku yang bukan nama "mohd azam"..haha..

hepi new yer encik.lidah..

misshetrek said...

haha.
jalan balik kerteh sgt senang xkn boleh lupe nyer laa.

happy new yr ;)

Aini said...

hepi niyu year dan salam maal hijrah juge.

cuti la byk2. cuti la lame2
pstu wt la entri byk2.
hee. saye ketagih tulisan awk. :-p

tp..
saye normal. heheh.
smoge taun baru ni buat awk rajin keje kumpul duet.
2009 diramalkn taun krisis.
hee :)

kecik said...

haha.encik.amik gambo ati2.kang ade yang kopi pes. huhu.slamat tahun baru.

Cik said...

itulah. tak payah nak berazam2 di awal tahun. bila2 boleh.

deedlebag said...

gambar semua semat2. aishh

capullet360 said...

yeha..
mmg xpyh azam...
sbb tahu xkan wat...

kan.?

atyrah said...

en.lidah, sy link anda. buleh?

hfz-khazali said...

nak exchange link x??klau berminat email aku kat sini hafisha2@gmail.com

ni blog aku

http://hfzkhazali.blogspot.com/

Lily.Lulu said...

happy new year kareem
rindu kamu !