bila bodoh dan hanya reti copy and paste

sape free boleh tgk blog ni... http://trashedinhelsinki.blogspot.com/




bukan apa. setengah orang terlalu bodoh sehingga tak tahu menulis.
maka terpaksa curi semua entry-entry aku, dan tarok kat blog sendiri.
memang genius. sangat genius.

bo doh. po ser . anjing.

ni ada sebahagian entry dia..or should i say, mine.

oh yes. remember, dont just go tru 1 or 2 pages,
try to read all of them..


sekian..
kalau anda hendak ganggu hidup si bodoh ini boleh lah
hubungi beliau di alamat

ym id : xtreme_reloaded
http://www.myspace.com/fadzrin
http://www.friendster.com/fadzrin
http://www.new.facebook.com/home.php#/profile.php?id=612932861




34 comments:

deedlebag said...

suruh dia copy entri yang ini untuk post.

lidah said...

hahaha ur rite

kumbangkecil said...

mmg same. ni baru betul2 copycat. tajuk entri pon same. tak boleh blah. haha. memang takde identiti sendiri.

sokong deedlebag. tgk nanti. dia copy ke ta entri yg ni.

aifaarizwan said...

jangan tension.
sambut new year kat mana?
kuantan? :)

Sue Anna Joe said...

Kau terlampau kool dowh.

Rambo said...

teringat kata kata AKAB kepada FAKAP tentang hal plagiat.

"u hve arrived man."

kecik said...

encik..err..
tak tau nak ckp pe..

lidah said...

hhhaha xpe. gi je msg dia. komen ramai2

lidah said...
This comment has been removed by the author.
Lup-duP said...

DEAR ABG AM,

Terase abg am bukan dah biasa kah dengan perkara sebergini???

nih kire YEM kedua la kot??? wahaha jahat giler mulut Janie ......adkah dia akan membeli sweater ceklat juga??? ...

la la la la...nak Ipod nanO gak..mane aci hadiah janie sebatang kopok leko jer...

frH said...

gamba pn nk tiru ke? haih

kau mmg idola kareem .. gile ahh .. cool

ciKenit said...

owh, penah jugak entri2 di copy paste dek seekor pompan saiko.
bukan satu atau dua...
tapi lapan.
siap dengan self description kat myspace pun di copy paste.
memang macam clake.
haih.

Marzuki said...

xabis2 lg kopi menkopi ni.

iXa said...

dia dah private kan blog dia.

pelumba kereta kelisa said...

haha, terus permission denied!
tak tahan dapat comments yang panas-panas lah tuh.
wah, wah, wah.
glamourrrrrrrrrr!

indeed, you have arrived, man!
XD

zamm said...

ni adalah antara yg paling loser di antara loser loser.

dulu aku ingt lagi satu kes kat frenster, tp takde la teruk mcm ni.

tapi yang ni agak sial weh, siap gambar pun copy. apa kawan2 kau dalam gambar tu kawan2 dia gak ke?

bo dooooh doh doh nak mampos.

Love and Memories said...

wahh.. ni dah boleh jadi bahan blog si piah ni!!!

dia paling anti plagiat-plagiat ni semua

KhairulAqmal said...

haha
kelua dengan kawan pun dia keluaq sama gak.

copy2 tak guna otak betui.

aku tengok gambaq(sebab blog dia tak pat tengok, private)dia macam guna layout 2.0 . terer, tapi copy ayat orang, bodoh siket+siket=banyak

mollyjinxed said...

ekeleh. kau ni slalu jadi bahan copy paste orang la!.

comel sgt kot mole kau tu!

ロザリザ said...

kurang keyakinan diri agaknya budak tuh.

well be proud, someone thinks you too cool n has decided to be you.

Love and Memories said...

hi oja!!! hhhahahahaa

Dot. said...

hang cool sgt kot nih. depa tada life curik life hang. :D

kikiEy said...

copycat.

hish.

.khairi. said...

eh,mana si budak kopi paste tu.
dia dia tak komen kat entri ni ke?

tak kan dia tak baca entri ni kot..haha

Starry Eyed said...

Gosh

Ko punye blog pun kene plagiarize? Siap ngn gmbar nak curi?

hello plagiarizer, blog ur own life.

DEn said...

bapak hawt n cool nye kaw, sampai org nak copy! hahahhaha.. gilakk!

Jarri said...

tak sempat baca dah private blog.
gile bodoh kalu gambar pun nak copy.

Izzah said...

halamak. rugi. die da private blog. x sempat nak jenguk. huhu.

neway, hye lidah. first tyme kot bg komen kt ur blog.

i like ur blog the most! :)

xoxo said...

gile terror dier bab2 mengopy..
bley wat copy catlogng..
tpi nk tgk dier da private..
shiallll je bdak tus..
bg je la blog neh kat dier..
nnti k0 plak yg copy dier punya=)

http://afdsmkad.wordpress.com

LiL DiNa said...

xsangke fadz copy ur blog.. aduyai.. mati2 igt die yg tulis sume tuh...

wawabescoot said...

tu lah ayat u power sangat'
i tengah makan nasi lemak sambil bace ur carutan'
huhuh~

lea di hujung nyawa said...

damn aku ada id ym dia dkt frnd list aku. sial, aku dah maki dia kot. hahahaha :))

silly marrisha said...

helo sorry for the late reply.
i dah lame tak on9.
i knal jea dea but not so rapat lahh

i didnt know dat he wud do such things

i checked and found out mmg dea tiru u pnye

sial nye!

tadea life btol!

marah niyh!

nway u r so very talented!

p/s: sorry for the broken language. saya budak baru belajar. :P

Anonymous said...

Just want to say what a great blog you got here!
I've been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

Thumbs up, and keep it going!

Cheers
Christian, iwspo.net