hari ni i masak ayam goreng dgn kangkong goreng belacan







hari ni i luang masa untuk beli ayam dan kangkong lepas balik kerja.
housemate i tong sampah, dia masak nasi 4 pot. memang tong sampah.
dia tak tau i taruk belacan dalam kangkong tadi. kalau tau mesti dia tendang i kuat-kuat.
kadang-kadang i rasa, apa yang we all kena lakukan ialah,
buat tak tau dengan perangai housemate we all yang macam shit,
mungkin lama-lama dia faham perangai dia,
memang busuk macam shit with corn and bayam.
sebab, kalau we all sibuk kutuk housemate we all ,
last-last we all juga yang jadi lagi busuk worse than shit with corn and bayam.
walaupun kadang-kadang , memang housemate i memang stinky punya belagak,
tapi i buat pekak je.
sultan ini sultan itu.
semua dah jadi tahi telinga i.
i kenyang serious shit..
uwh.

10 comments:

doloh said...

hahahaha..

best ah bro pnye blog..
aku selalu je baca sambil gelak2 bodoh..
bila nk makan mee sup ngan abc kat gerai dekat ngan pejabat pos kerteh?

lidah said...

sedap ke? aku makan nasi lemak situ. malam2 . sedap nanang

doloh said...

situ nasik lemak simple xbest ah bro..servis lembab gila..aku dh xnak mkn kat simple dah..kalo kat simple paka leh ag..

kalo mkn mee sup mmg syok ah..kena lak ngan abc..best ag kalu mkn lepas mandi air terjun kat kg cabang..
sejuk ketorrrr.....hahahha

LW said...

oh hai awak,
lupa nak kasitau, kalau goreng ayam letak sikit serbuk sup tu pun sedap. huhu

anyway, how are you?
:D

orangorang said...

eeuuu...orang2 punya housemate pun perangai macam haram.dah r kedekut kalah hj.bakhil + berlagak giler. xtau la mcm mn blh jd cikgu.

qila, darl said...

nanang adalah untuk berat lah.
e.g: berat nanang.haha.
sedap biasa ganti dengan 'beh gileee' (best gileee).
haha.kitorang memang suka cakap manglish(erk??) hehe

lidah said...

haha, tau2. aritu da masuk kelas tambahan .
time kaseh

gadisjahat said...

saya pun rindu awak. tapi tak ada keredit nak reply mesej.

gambar2 buat saya rindu hangak. rindu. betul ni.

wawabescoot said...

hahah'
klakar'
u all sama cam we all ah'
teringat mase time kuliah'
we all suke cakap cam nih'
hahaha :PP

wawabescoot said...

hahah'
klakar'
u all sama cam we all ah'
teringat mase time kuliah'
we all suke cakap cam nih'
hahaha :PP