durian d 24


makan durian jangan sampai lupa daratan.


kan dah demam, sakit tekak. uwh.. peddih.
semalam, aku dah macam bodoh.
penat-penat keluar pergi klinik young , newton dan rakan-rakan,
tapi bila sampai counter dia suruh balek. dah la jauh.

"medical check up start 830 pagi ye adik, datang esok, puasa sepuluh jam"

so hari ni, pukul 730 pagi aku dah keluar dari rumah dan naik lrt di stesen salak selatan.
dengan pening-pening nak tumbang, tekak pedih.
tuhan je tau.

sampai di klinik.
nurse comel datang.
dengan bawa bekas.

"nah kencing dalam ni. amik air yang tengah-tengah. kencing awal-awal jangan amik, last-last pon jangan."

gila susah nak kencing... lepas dah tengah-tengah tahan kejap dan tadah dengan bekas... lepas tu
bila nak habis kemut lagi.. dan alihkan bekas.

haha. scene ni memang spoil habis. dah la kuning.

"hai , cik nurse, saya ashraf, ni kencing saya. slamat berkenalan, baik-baik jangan tumpah.. sori panas sikit"

7 comments:

kikiEy said...

hee:]

ku gelak x berhenti2.

mollyjinxed said...

hey ashraf.

ur pee reeks of durian

hihi

:P

Jarri said...

nasib baik kuning lagi.

.khairi. said...

huhu..
kemut mesti terbaek punya..
klu x, terbabas..habes kene tangan..haha

illi said...

ashraf.

lidah said...

ye yang

Anonymous said...

ashraf nama kau heh. haha kau memang gila.dari nak bunuh diri tak jadi sebab nak habiskan 1 blog kau ni.