musim panas

yeah.. summer. musim panas.
hahaha. kelakar.

padahal musim panas memang sepanjang tahun.

lupa yang negara kita atas garisan khatulistiwa. hahaha

summer splash. party agung remaja. i've read it somewhere,

"it's a sin kalau x pergi. hanya loser yang tak pergi summer splash."

ha ha ha.. funny kan.
haih. wannabe wanna wanna wannabe wanna wanna wannabe.
yeay.

pada aku


hanya loser yang perlukan benda lain untuk jadi cool.
hanya loser yang perlu ke party untuk rasa hebat.
hanya loser yang perlu ke gig untuk rasa up to date.
hanya loser yang bersusah payah menukar baju mengikut peredaran fesyen.

sebab orang cool , setiap gerak geri , susun atur hidupnya sudah cukup cool.

sebab orang hebat, kemana dia pergi, di situ munculnya party

sebab orang yang up to date adalah orang yang banyak membaca.

dan orang yang fashionable adalah trend setter dan bukan copycat yang sibuk dengan skinny jeans , baggy pants atau designer's tees.



ape kata lepas ni kita buat party musim menuai, party musim tengkujuh, atau party musim buah durian...


cikidaut yow

10 comments:

gadisjahat said...

summer splash = hari betina melayu pakai bikinilah.

lidah said...

jantan lembut pakai spegeti strap

mollyjinxed said...

miahaha.. u people said it all!

Maisarah Khairi said...

sokong :)

alia detsiwt said...

*clap clap*

TuTs said...

yea. Org cool adalah org yg mlakukan sesuatu atas keinginan ikhlas diri sdiri. Bukan copycat org dan prasan diri nya uptodate. Blabla. HAHA

penanya said...

pemikiran sebegini sukar dijumpai. sokong juga!

sickchild said...

haha aku pegi sebab nak mandi free je. hahahahahahahah.

lidah said...

molly : i kak seterimix

sarah : i pon sokong i

alia: how's new camera?

tuts: aaa lebih kurang macam tu lah.

penanya: thanx

sickchild: xpe2.. i suka orang orang mandi kat sunway. lagi2 2 piece.

rosesrosz said...

:. S.E.T.U.J.U
thnk god! ade gak yg spendapat.