improve everywhere

good day .
kamu semua jangan risau.
saya tambah sabsidi kerajaan untuk minyak masak, beras, roti, bra, pisau cukur dan ikan bilis.
kamu semua jangan khuatir.. saya buang sabsidi minyak untuk kebaikan semua orang.
saya kerajaan. saya mesti sudah fikirkan baik buruk. dan apa yang buruk untuk kamu , baik lah untuk saya.

saya tahu.
pasti semua risau. tapi kini untuk kereta yang kos rendah, saya sediakan sabsidi rm 650 setahun.
cukup lah. rm 50 sebulan. untuk motor sabsidi rm 150. ok lah tu.
baru kurang mat rempit. biar menggigil mat rempit bila nak isi minyak.
kalau nak press minyak pon, fikir dua tiga kali. baru nice.

kalau semua tak puas hati, apa kata kamu semua tunjuk perasaan, bukak blog atau pun buat sticker kenderaan. buat lah..

la la la la la

5 comments:

mollyjinxed said...

:)

.khairi. said...

ya,aku mahu yang kaya terus kaya,
yang miskin terus miskin!!
-kata pemimpin itu

Sounds like her. said...

saya salah sorang loser yang isi minyak 2.70 semalam.

Sounds like her. said...

eh?? serious ogos 4 ringgit??? mcmana ni? harga EP pun kene naik la! =D

thanks beli demo yg quality diy tu =)

Sounds like her. said...

=( lame lagi..
makin lama makin bz.
tu dok pulun buat ep skg ni.
next year tak turun perform dah.