teh krisantimum

jam 232 am, 040408.
its been a while kan.

12 pages of executive summary dah selesai. nasib baik kerja mudah.
malam hari ni, tak ubah macam malam semalam. gelap. dengan angin sejuk lepas hujan tadi.

final dah dekat. 1st paper 14 april, tapi aku masih belum mula apa-apa. kata genius. buat apa study awal-awal. haha, padahal aku tak tidur berhari-hari menyiapkan report 6 kredit .
esok jumaat birthday leeya. sabtu dah interview. mula jam 8 sampai 5 petang. aku hanya boleh mengharap dengan keajaiban. semenjak dua menjak ni, nasib aku penuh dengan malang.
kerja tak sudah-sudah . tak habis-habis.

masalah kekejaman dr robiah masih belum selesai, tambah dengan external examiner encik naim. yang sering terkenal dengan kekejamannya.. kalaulah aku pakai tudung, pasti boleh cover telinga dengan earphone waktu kena ludah maki waktu present selasa nanti.

alangkah indahnya.

esok potong rambut.


yang benar.

shilpa lee

2 comments:

Fendy said...

shilpa lee? macam kenal jew. heh

alia detsiwt said...

haha. dude. senyum yeh?

*hug!*