peperiksaan pukul 11 pagi



life is like mathematic, susah
nak makan susah,
berjaya susah,
mudah sangat buat careless mistake,

tadi test..jam 11.
baru je lepas.


moral nya jangan meniru dan ikut je gerak hati.
kan dah salah. corot

padan muka.

4 comments:

Lily.Lulu. said...

patotnya sediakan toyol laa .. baru la berjaya

:)

nurbaiti said...

handset jgn tgl masa test...itu moral hdp di kampus aku.

mentallyaddicted said...

situasi 1 : masa exam aku tak pernah meniru. eh tipu lah tak pernah meniru :P tapi jarang sekali lah nak meniru. aku just relaks dan penuhkan semua yang perlu dijawab walaupun jawapan aku tentunya ntah apa².
janji aku buat.

situasi 2 : aku memang takkan buat langsung bila aku memang tak tahu. haha.

sabrina said...

ooo...
bestnye jike boley meniru...
aku tak meniru bukan sbb aku angel..
tapi sbb jantung aku tak sihat bile meniru... asek berdenyut..
kawan pon tak mengamalkan dgn aku..
faktor sekuriti mereka...

ooo....kenape aku bukan 007 atau bourne..atau si tenang...