lembab ke lembap

hari ni jumaat dah. jam 205 pm. lepas asar ada wedding , nikah di kampung baru.
duit duit, makin ramai orang kawin, makin banyak duit masuk poket. aribaaaa..

macam biasa, arini mendung, lembab je hari ni,,, ke lembap. mm hujan dari pagi sampai ke la ni.
aku masih tak siap lagi , rasa mual nak muntah, mungkin hasil pancut dalam semalam.. risau lah.
pil dah habis.

aku tak mahu lagi lah. letih

yeay, pc fair. mau cari harddisk baru. letih nak delete semua koleksi porn-porn lebih² lagi yang rare dan susah nak cari, gara-gara nak muatkan gamba-gamba terbaru.
kartini, sori album dah siap. nanti saya hantar.
untuk uk version pula, nanti saya mula ok, dah kering dah idea nih. perlukan mangkin untuk mula berfikir.

hari ni khutbah jumaat, aku tak tidur. wehahaha,, biasa mesti tidur,.. improvement ni. very good.

warning.. berat dah 67kg. sila bersenam.

2 comments:

mollyjinxed said...

owh.bestnye ke pc fair.. nak kirim.... :P

nuzuin said...

waaa. dah kaya manyak duit woo. belanje! heee