famous dah...

setahun lebih dah. sekarang tinggi dah. ..
haih. bila dah tinggi semua jadi lupa.

kawan tinggal label..
-----------------------------------------------------
macam biasa, hari ni, sama panas macam suhu semalam.
tebakar dah , makin hitam lah kau firdaus. la la la la..
petang macam biasa senaman di bilik, semoga aku kurus..
ketak-ketak di bahagian abdomen semakin hilang, membentuk
bulat bulat yang menarik.

itu kan trend masa skarang. baru seksi.

hep hep hep.. siapkan kerja-kerja yang tertangguh beberapa bulan.
esok perlu bergerak ke fotokem cuci gamba, kemudian ke direct photo untuk album.

wah.. 12 sampai 16 dah dekat. dulu 15- 16 je. tringat saat-saat angkut barang dan kemas banglo
sepi di atas bukit dengan jembalang-jembalang tahun lepas.
sekarangkan dah ada the team. ha ha ha. sile sile lah buat sendiri .

semakin hari semak semakin menjadi-jadi. dalam cawan mc flurry sbelah monitor 19 inci ni ,
dah ada cicak menginap bersama keluarga dah. hidup dah makin miserable,, sembahyang pon macam banyak je tinggal. haih.. bila nak berubah ni. nak tunggu pergi haji ke?

----------------------------------------------------------------------------------

gig ahad lepas paling palat dalam sejarah gig yang pernah aku hadir. kalau tau tempat tu macam tu, sila lah beringat-ringat dan ubah venue .. buat kat bangunan yang kukuh sikit. ramai skit org boleh masuk. kalau setakat duduk bersila untuk yang dapat masuk , dan selebihnya pasang telinga dari luar dinding , baik tak payah. . maa cau hai.

4 comments:

nuzuin said...

ala, tapi kiranya awak dapat duduk dekat stage kira okaylah tu. -__-

lidah said...

alala wak pule di depan stage. lagi grand

mollyjinxed said...

huhhhhhhhhhhhhhhhh
tembakla aku plis

streamyx kt KJ ni xle blahhhhhhhhhhh

fynnjamal said...

tentang gigos: memang jika di annexe, sentiasa palat.

tentang label kawan: selagi kita senang, siapa yang tahu siapa kawan. bila bersusah, dan dia sentiasa tercongok di muka pintu, itu baru betul.

firdaus, semoga kau okeh dgn hari2 mendatang