kejatohan yang paling bawah


sekarang adalah masa aku yang paling bawah.
masa aku jatuh paling teruk.
jatuh paling bawah sekali di dalam dunia.
lebih dalam dari jurang mariana..
lebih lemas dari tasik baikal.

exam aku hancur.
emosi aku porak peranda..
kereta aku hangus.
duit aku terbang.

aku nak lari jauh.
dan mati diam-diam..
lupakan semua benda.

aku nak hisap rokok
sampai mati. sampai hitam keras paru-paru

terima kasih

11 comments:

alia detsiwt said...

bila ada bawah baru ada atas kan? ini paling bawah... this makes you cherish masa2 atas. bila lagi... takpa lah... bangun la balik... esok lusa kita gelak sama2 pasal hari hari semalam.

lidah said...

oho . thanx... alia...
haihh.. tapi macam mana nak gelak kan result xm yang terok.

mollyjinxed said...

hmmmmmmmmmmmmmm
aku slalo kantoi exams mesti results cam gampang

tapi aku x peduli

ahahaha

sebab aku mmg x study n malas n berfoya²


miahahahaha

dude.. down down down.. bak kata alia sexy.. ada atas ada bawah..

hope ko cepat² UP balik

take care

lidah said...

trime kaseh incek molly. saya harap kereta saya berubah jadi ferari

Perempuan Jomblo said...

Hey, kereta hangus? meletop? ape kes? homemade bombing ke? Baru semalam aku tgok citer buat bom pakai sabun, tetiba ko lak datang kata kereta ko meletop?

kau biarkan temperature dia high ke?

alia detsiwt said...

incek lidah... kalau kita tak reti nak gelakkan diri sendiri, biar orang gelakkan lagi sakit. result tak kluar lagi kan? yang dah lepas tu biarlah dia... harap2 kereta u tukar jadi ferrari and harap2 dapat tumpang!

incek, molly kata saya sexy? i think she likes me... owwhhh yeahhh~!! *guling guling*

mollyjinxed said...

ngahahahahahah

alia kodi.. matamu bulat sexy

ahahahha

cehsssssss

tapi mole incek lidah lagi sexy.. awwww

alia detsiwt said...

aww mannn... see dude, tak kisah la u down, tapi u lagi sexy dari i. damn damn. u ada mole sexy ye?

wahhahahhahahahahahhah

molly, mata sepetmu super!

lidah said...

oh trima kasih gadis2 comel. . tahik a molly. yeh yeh. mata bulat alia sexy dan mata sepet molly juga sexy mexy kinky. nuhuhuhu

noe: haah.. mber aku drive keta aku masa tu. kat hiway PD..malam..

radiator boco. enjin overheat. kebabboooooo

Miss Fynn said...

kuat, lidah.

Mohd Jayzuan said...

mari kita bikin kerja lelaki sejati!! mari mari!! lupakan kesusahan dunia.......

hahahaha.