monolog

kareem: aku bosan lah, aku nak beli tiket dan lari ke hawaii
lidah : knape?
kareem: setiap hari kat sini aku rasa makin bodoh , macam takde life.
lidah : kau memang bodoh pon
kareem: aku rasa macam robot. rutin . semua dalam jadual. takde benda baru. aku just repeat je aku buat hari².
lidah : oo.
kareem: kau ?
lidah : aku? apa?
kareem: tak bosan?
lidah : aku tak amik peduli..
kareem: oh gila pathetic. hidup makin singkat. bazir je umur kau macam ni.
lidah : kenapa?
kareem:hm. kau ni dungu.. susahla.
lidah : oo ok.

3 comments:

alia detsiwt said...

ahaha... dont we all wish for a change?

lidah said...

haha .. yes alia. tak berubah tak bes lah. jadi robot. robot pon boleh berubah... transform!! chu chu chi chuc chit

dEwy ieiEn said...

kareem: setiap hari kat sini aku rasa makin bodoh , macam takde life.
lidah : kau memang bodoh pon

haha,jujur siot!aku suke.