kawan lama

hai . hari ni saya rasa sangat marah sedikit dan keciwa. saya ada kawan lama. kawan sekolah rendah. sebelom ni kami sering lepak minum² di mapley gelak ketawa tentang masa sekolah dulu kencing dalam seluar makan hingus conteng muka cikgu dan macam² lagi. seronok.
tapi. lama² semua bz. bz. bz. komitmen bertambah. semua jadi tak kontek. bila saya ajak lepak. pasti ada yang x dapat join. pasti bz. ok. that's fine. saya paham.
lama lama lama lama. saya x ajak lepak. and sape² pon x ajak lepak. and dah nak 2 tahun kot x jumpa. haih lama nye.
alih² saya dapat testi di friendster, dia ni kawan saya dari sekolah rendah, semenjak dia ada kawan² baru dia mula sombong dengan kawan² lama.
saya x pernah sombong. cuba kira brape kali saya msg ajak lepak sama.
namun itu x penting. hari ni.. genap 6 hari puasa, saya tergerak hati nak msg kawan saya.

msg saya berbunyi : huhui
kawan saya balas : ????
saya balas : hehe saja nak msg lama x dgr cite.
kawan saya balas : sheesh.
saya balas smula : oh sori, yela² x msg dah.
kawan saya balas : salam takde , apa takde. apela. assalamualaikum .
saya dah tak balas dah..

mmm..
saya rasa macam dissapointed . lama x contact. bila saya msg. saya kena macam ni.
tak tentu pasal je kena sound. mmm. yelah kawan. next time akan ku bagi ucapan dengan ikut format. maaf.

pergi mati lah kau.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
26HariNakRaya////////////////////////////////////////////

4 comments:

alia detsiwt said...

mungkin dia tak sengaja. mungkin. mungkin sahaja. bulan ramadhan. rugi dia. makan popiah goreng. tak payah ajak dia. :D

lidah said...

huhu baik .. saya ajak kamu la. mari makan popiah

Bob Dyldo said...

aik? dah countdown 25 hari apsal naik 26 hari balik???

Tu la, bnyk sgt mkn popia basah...

lidah said...

haha. aku lost count bile da ari ke 25. ....popia dia sedap , serius weh