pagi ahad aku ada benda best untuk cerita

kisah pussy yang poser
di sini . ada dua kisah. kisah kebodohan dan keangkuhan poser, pussy dan puki. oh maaf. aku sedikit kasar pada penulisan . tapi ini saja perkataan yang aku boleh describe mengenai dua mahluk ini. kisah pertama. sekelompok manusia biol yang hanyut dalam kemegahan. konon aneh. konon rare. hah. yeh kamu sangat rare. kerana kamu lain dari manusia lain. kamu jenis yang bongkak, terlalu bongkak. konon groupies. haih. pussy. tak perlu jadikan alasan parents separate sebagai alasan untuk kau berperangai jalang. merasa kan kau cool. xperlu lah, bagitau semua orang mengenai keposeran kau, jakun.

pussyjakon: ahahaha..sakai lak aku. ye laa arini free world utk gua..pehh! berjln sakan. HAHAHAH. sorry laa sakai sket. tp byk tmpt gak travel arini bersama jejaka-jejaka ku. fun sial! aha

hah. dapat kita lihat. betapa poser nya dia. jakun nye siluncai ini. haih. tabah. petikan itu di ambil dari buletin yg dipost. hah. rare habis. hehe. mmg rare lah. weirdo. kemudian, membuat groupies dan membenci orang lain. tidak menentu. haih. kenapa? cinta ditolak? haha pussy ass . aku kawan dengan kau. tapi belakang² camni kau. benci kami rupenye. hah. tikam lah. tikam dengan kata² sundal kau. walau pon aku tak dengar, tapi kau silap. kau fikir sume orang sundal macam kau dan rakan² sesundalan kau. heh. kami family ok. kau poser. konon retro. hah. konon stylo. konon rare. huh. konon indon. kau adalah anjing dan mungkin lebih hina. kau pussy kepada anjing.

keluar ruma pakai tudung. then bukak kat lua. pehal? hah. u'r one funny bitch. hipokrit. poser.duhh..
rasa cool ke? pegi lah jilat buah zakar jantan² kau. fun sial... gile rempit.





kisah manusia yang pelupa

kisah manusia arrogant yang berikutnya ialah. dipagi hari. tibe² aku di tegor dgn cara yg agak berbau penghinaan. agak kuat.

sikononbukanmelayu: hey, ape 'kau' 'kau' at my page nih. u'r so rude. so malay

terima kasih daun keladi . yeh aku mmg malay. and u'r not? haha . knape dengan perkataan 'kau' , rude ke? and fuck is alrite? hehh. kenapa phrase kau, u'r so rude. so malay. .. aku rasa macam ade tak kena. walhal kau sendiri melayu. kamu memang aneh la sharone.kau ni songsang habis la sharone. *sharone bukan nama sebenar. sama je dengan si pussy pada kisah pertama. cuma kau ni. aku tak faham. bersikap racist dalam kaum sendiri. heh. apa ntah. mungkin cita² kau, kau nak jadi anak mix, atau mungkin datang dari keluarga mat salleh. tapi, kerana takdir. kau juga dari kaum yang sama dengan aku. melayu. pada kau. KAU itu kesat. heh. mungkin tatabahasa kau ada masalah sejak sekolah rendah. kembali lah balik. tak perlu merasa diri orang putih. hehe. loser nye kau ni.


kepada si pussy dan si pelupa. kau berdua jilat lah pussy masing²

3 comments:

beck said...

ahaha, pussy lick pussy action. wau lesbian action...

mereka yg hina bangsa sendiri tu mmg pussy galore la. dia mungkin rasa, sbb mak dia atau ayah dia sedikit putih, dia mix italian. biasa la. pussy basah mmg camtu... perlu di tiup tiup supaya sedar diri... tetapi pussy basa ini tak kisah pulak kalo kote dilahapnya bewarna hitam legam kepunyaan bangla atau keling afrika... ahahhaa... cukup seronok katanya.

ahhh. pussy basah...

lidah said...

haha yeh . tp kalau kite sumbat kote pada mreka pon ok.

Mohd Jayzuan said...

oit, aku nak tau sapa hamlau 2 oarng tu.. buzz aku kat YM. kita ngumpat... hahaha.