2014

2014 macam sekelip mata.
terlalu sekejap.
kahwin.
mengandung.
sekarang dah jadi abah. perasaan surreal yang berada di tengah-tengah fantasi dan nyata.

to sum up everything. 2014 was very complicated.
1. aku ada kawan yang semua tentang rakyat malaysia, negara , pemimpin dan orang lain selain diri dia sendiri teruk.
2. ada kawan yang semua hujah dia kita kena tunduk dan patuh. bercakap cara lembut, tapi dengan gaya kasar. complicated. susah nak explain. but you'll figure it out sendiri nanti.
3. ada pula orang yang apa pun masalah yang menimpa, semua salah kerajaan dan politik.
4. ada juga yang kerja mengutuk rakyat kelantan (mangsa banjir) being choosy dengan pakaian tanpa diri sendiri menghulurkan bantuan.
5. ada yang terlalu out spoken dan dengan terbuka memberi kritikan yang agak keterlaluan.

all and all.
look at the mirror everyday.
and listen to every single word that came out from our mouth.
pleasant  ?

L

4 comments:

zella y said...

eh..mcm same je kwn2 kite..hahahha
saye pn ade kwn mcm2 tu gak..kwn yg baik pun ramai...

happy new year!

cute giler nuh! tp xle nak comment kat instagram awak..sbb sy xde instagram...so ckp kat sni je la eh... ;)

AS said...


Hi, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@zalora.com.my. I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

advance-esthetic.us/beautician-trolley said...

Hello! I would like to open cosmetology salon. Do you have an experience in this business? There are too many options in beauty salon equipment. Could you give me an advise? What companies are more reliable to buy 3 in 1 facial steamer and Monopolar rf machine?